Protecció solar infantil – Posa’ls Ulleres de Sol

Posals Ulleres de Sol Francolí Posals Ulleres Francoli

Ahir va començar la campanya de protecció solar infantil per protegir els ulls dels més petits dels raigs solars promoguda pel Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya i la Creu Roja. A Federòptics Francolí ens comprometem amb la campanya i per això us deixem aquí uns senzills consells per cuidar la vista dels més petits aquest estiu.

No nomès s’ha de tenir cura de protegir la pell del sol a l’estiu, els ulls també necessiten una protecció ja que són 20 vegades més sensibles que la pell tot i això un 98% dels infants no porta ulleres de sol.

Els ulls de nens i nenes no estàn totalment desenvolupats el que fà que tinguin una major vulnerabilitat a la llum i raigs UV. Els ulls dels nadons deixen passar fins al 90 % de la radiació UVA i el 50% de l’UVB. Per això, si no es protegeix bé la vista dels infants els raigs UV poden causar patologies oculars més greus.

Federòptics Francolí us recomanem seleccionar unes ulleres adients per els més petits seguint els consells que teniu a la imatge de la dreta!

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,7 -
(15 opiniones)


Ver más opiniones