Cromotec, amaga el gruix dels vidres de les teves ulleres

Un dels principals problemes estètics que tenen les ulleres per miopía molt alta són els cèrcols concèntrics que apareixen a les lents, també col·loquialment conegudes com ulleres de cul de got. Avui us parlarem de la nova tecnologia que ens ofereix Cromotec per tal d’eliminar aquests antiestètics cèrcols.

El tractament de Cromotec consisteix en un nou mètode de coloració especial sobre la zona del bisell (bora exterior de la lent de la ullera), on s’opacifica els vidres i impedeix el pas de la llum, evitant que es visualitzin els cèrcols concèntrics que apareixen en les lents.

Els avantatges destacats de Cromotec són:

– Millora de la visió en pacients de potències elevades en eliminar els reflexos i brillantors laterals produïts per la refracció de la llum a través del bisell de la lent.

– Millora estètica en aconseguir una lent negativa sense anells concèntrics. Cromotec ofereix diferents tractaments segons el tipus de muntura: una solució per a cada necessitat.

– Cromotec és reversible i en aquells casos en què es vulguin mantenir els vidres i es canviï la muntura, es pot canviar el tractament. 

Professionalitat sanitària i assessorament estètic en un amb Federòptics Francolí.

Apropa’t a la nostra òptica i pregunta sense compromisos per aquesta nova tecnologia.

Oblidat del teu aspecte miop!

 

 

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,7 -
(15 opiniones)


Ver más opiniones