Donació de material al COOOC

A Federòptics Francolí sempre hem apostat per tenir l’equipament d’última generació per poder donar el millor servei, això fa que a vegades deixem d’utilitzar maquinària que està en perfecte estat, que funciona perfectament i que es pot reutilitzar.

Quan ens vam traslladar vam aprofitar per donar al Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya (COOOC) un conjunt d’aparells, ells sabrien molt bé quines entitats en podrien treure un bon profit. El material que els vam fer arribar va ser: 2 frontofocòmetres, 1 biomicroscopi i un foròpter.

foroptero

Fa uns dies vam rebre una carta informativa des del COOOC on ens informaven de les entitats que rebrien el nostre material. Es va donar el foròpter (aparell per graduar) a la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa i una part de la resta de material es va donar a l’Associació Mirades, ONG amb projectes al Senegal i al Sàhara.

Per altra banda, vam donar a la ONG Òptics pel Mòn, un frontofocòmetre i un queratòmetre. Òptics pel Món és una organització no governamental sense ànim de lucre, que desenvolupa accions solidàries al tercer i quart món dins de l’àmbit professional i docent de l’Òptica i l’Optometria.

El nostre material no podia haver anat en millors mans, tot aquest material segur que els serà de gran utilitat! la millor manera de reciclar és reutilitzar!

 

Ressenyes dels nostres clients

Pep Miras
Pep Miras
2023-03-29
Atenció al client excelent!!! Professionalitat i honestedat, en el meu cas,al cumplir amb la garantía i vetllar pels mes interessos.
Cristina Prat
Cristina Prat
2023-01-24
Feia temps que tenia problemes amb les lents i a l'anterior òptica no m'ajudaven. Elles em van fer un estudi i assessorament súper complet i exhaustiu i ara estic súper contenta!!! També hem equipat el meu bebe amb ulleres de sol, tenen molta oferta! Un 10!
Christian Caruk
Christian Caruk
2022-06-24
Amb Anna, Ma Carme, Judit... nomes tens que escullir la ullera que mes te vagi be, per la resta Ho faram de maravella.
raquel valien
raquel valien
2022-04-19
Equip eficient i professional que t’assessora en escollir les ulleres perfectes per a tu i en la cura de la teva visió.
cris Gutierrez
cris Gutierrez
2021-11-18
Professionalitat exel.lent.
silvia anfruns
silvia anfruns
2021-06-08
Una atenció immillorable, bon servei, bona qualitat, bons professionals. No pots demanar més. Són excel·lents!
Guillem Pallarols Muñoz
Guillem Pallarols Muñoz
2021-03-11
Genial! Molt amables, molt professionals i molt bon preu.
Ramon juvanteny Verges
Ramon juvanteny Verges
2020-06-22
Botiga moderna, acollidora i amb personal altament qualificat.