Donació de material al COOOC

A Federòptics Francolí sempre hem apostat per tenir l’equipament d’última generació per poder donar el millor servei, això fa que a vegades deixem d’utilitzar maquinària que està en perfecte estat, que funciona perfectament i que es pot reutilitzar.

Quan ens vam traslladar vam aprofitar per donar al Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya (COOOC) un conjunt d’aparells, ells sabrien molt bé quines entitats en podrien treure un bon profit. El material que els vam fer arribar va ser: 2 frontofocòmetres, 1 biomicroscopi i un foròpter.

foroptero

Fa uns dies vam rebre una carta informativa des del COOOC on ens informaven de les entitats que rebrien el nostre material. Es va donar el foròpter (aparell per graduar) a la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa i una part de la resta de material es va donar a l’Associació Mirades, ONG amb projectes al Senegal i al Sàhara.

Per altra banda, vam donar a la ONG Òptics pel Mòn, un frontofocòmetre i un queratòmetre. Òptics pel Món és una organització no governamental sense ànim de lucre, que desenvolupa accions solidàries al tercer i quart món dins de l’àmbit professional i docent de l’Òptica i l’Optometria.

El nostre material no podia haver anat en millors mans, tot aquest material segur que els serà de gran utilitat! la millor manera de reciclar és reutilitzar!

 

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones