Radiació d’ona blava

Saps que tots els dispositius LED emeten radiació d’ona blava? I que pots protegir els teus ulls d’aquesta radiació?

La radiació blava té els seus beneficis si és natural, però és perillosa si és artificial i s’abusa d’ella perquè és perjudicial per a la retina. En el nostre dia a dia estem envoltats de radiació blava (la que genera un telèfon mòbil, una televisió, un ordinador, una tauleta, etc.) i com més evoluciona la societat a més radiació d’aquest tipus estem exposats. Per tant, aquesta sobreexposició és perillosa i ens pot afectar provocant irritació ocular, ulls cansats, pesadesa, alteració del son, migranya, estrès visual i el que és més important, pot produir danys irreversibles, ja que és un factor de risc de malalties degeneratives de la retina.

Per prevenir aquest mal estar ocular o bé per alleugerir-lo si ja noteu certs símptomes, és molt important que deixeu descansar la vista. Podeu relaxar-la mitjançant diferents exercicis com el fet de retirar els ulls de la pantalla i mirar a un punt llunyà durant 3 minuts aproximadament o parpellejar de manera més lenta per tal d’hidratar els ulls.

També és molt recomanable l’ús d’ulleres amb vidres tractats per filtrar la radiació blava que ens ajudaran a reduir l’estrès visual i ens oferiran una visió més còmode i relaxada. Aquest tractament es pot aplicar a vidres d’ulleres graduades i a vidres sense graduar i és apte tant per a nens (que cada cop passen més temps davant de pantalles) com per a adults. Aquest tipus de vidre ajuda a crear un escut contra aquesta radiació i d’aquesta manera protegim els nostres ulls de la penetració directa d’aquesta llum i els ajudem a estar més relaxats i sobretot, protegits.

Vine a l’òptica i t’assessorarem!

Ressenyes dels nostres clients

Pep Miras
Pep Miras
2023-03-29
Atenció al client excelent!!! Professionalitat i honestedat, en el meu cas,al cumplir amb la garantía i vetllar pels mes interessos.
Cristina Prat
Cristina Prat
2023-01-24
Feia temps que tenia problemes amb les lents i a l'anterior òptica no m'ajudaven. Elles em van fer un estudi i assessorament súper complet i exhaustiu i ara estic súper contenta!!! També hem equipat el meu bebe amb ulleres de sol, tenen molta oferta! Un 10!
Christian Caruk
Christian Caruk
2022-06-24
Amb Anna, Ma Carme, Judit... nomes tens que escullir la ullera que mes te vagi be, per la resta Ho faram de maravella.
raquel valien
raquel valien
2022-04-19
Equip eficient i professional que t’assessora en escollir les ulleres perfectes per a tu i en la cura de la teva visió.
cris Gutierrez
cris Gutierrez
2021-11-18
Professionalitat exel.lent.
silvia anfruns
silvia anfruns
2021-06-08
Una atenció immillorable, bon servei, bona qualitat, bons professionals. No pots demanar més. Són excel·lents!
Guillem Pallarols Muñoz
Guillem Pallarols Muñoz
2021-03-11
Genial! Molt amables, molt professionals i molt bon preu.
Ramon juvanteny Verges
Ramon juvanteny Verges
2020-06-22
Botiga moderna, acollidora i amb personal altament qualificat.