És hora de revisar la vista!

Segons una enquesta realitzada per l’associació Visión y Vida, vuit de cada deu joves assegura que la seva vista ha empitjorat durant el confinament i sis de cada deu adults afirmen tenir pitjor visió que abans de la quarantena. 

El confinament i l’etapa posterior encara amb els centres educatius tancats ha obligat als petits i joves a passar moltes més hores davant d’una pantalla. Si hi sumem l’ús més intensiu d’altres dispositius electrònics com tauletes, mòbils o fins i tot la televisió l’impacte és encara més negatiu. Hàbits com el teletreball i l’estudi o oci davant de pantalles adquirits durant el confinament, han provocat un empitjorament de la salut visual de la població en general. Durant la quarantena la visió s’ha acostumat a les distàncies mitjanes o properes i el fet d’estar-se a casa durant tants dies ha provocat una reducció de l’ús de la visió llunyana. 

La taxa de miopia creix cada any entre la població més jove i actualment, a causa de les conseqüències del confinament (més ús de dispositius digitals, falta d’exposició a llum natural en espais oberts, reducció de l’ús de vista llunyana, etc.) les xifres segueixen creixent. 

Després de sotmetre els ulls a aquest canvi de rutines i abans de tornar a començar un nou curs escolar, és important i necessari revisar la vista i les altres habilitats visuals dels més petits i joves per comprovar el seu bon rendiment. I no només cal que ho facin els infants, els adults també hem sotmès els nostres ulls a grans canvis i noves rutines i per això també és importantíssim fer una revisió abans de tornar a estar totalment integrats a la rutina. 

Controlar i detectar a temps possibles anomalies visuals és clau per gaudir d’una bona salut visual, t’esperem a l’òptica!  

*Recorda que per revisions seguim treballant amb cita prèvia! Ens pots escriure per Whatsapp al 611 44 58 75 o trucar-nos al 93 859 19 37

“imatge: Freepik.com”

Altres promocions disponibles

Ressenyes dels nostres clients

Christian Caruk
Christian Caruk
2022-06-24
Amb Anna, Ma Carme, Judit... nomes tens que escullir la ullera que mes te vagi be, per la resta Ho faram de maravella.
raquel valien
raquel valien
2022-04-19
Equip eficient i professional que t’assessora en escollir les ulleres perfectes per a tu i en la cura de la teva visió.
cris Gutierrez
cris Gutierrez
2021-11-18
Professionalitat exel.lent.
silvia anfruns
silvia anfruns
2021-06-08
Una atenció immillorable, bon servei, bona qualitat, bons professionals. No pots demanar més. Són excel·lents!
Guillem Pallarols Muñoz
Guillem Pallarols Muñoz
2021-03-11
Genial! Molt amables, molt professionals i molt bon preu.
Bet Faja
Bet Faja
2021-01-29
Ramon juvanteny Verges
Ramon juvanteny Verges
2020-06-22
Botiga moderna, acollidora i amb personal altament qualificat.
Roger Baulenas
Roger Baulenas
2019-04-24
Quim Soler
Quim Soler
2018-11-28
Molt professionals i molt producte a escollir, disposen de retinograf. Servei execel.lent.
Berta Huerta Corbacho
Berta Huerta Corbacho
2018-09-28
Sense Cap dupte els millors!