Teràpia visual – Ull gandul per estrabisme

La teràpia visual és un tractament optomètric que es basa en un programa d’exercicis visuals específics i totalment personalitzats. L’objectiu d’aquesta teràpia és la de corregir problemes del sistema visual per integrar i potenciar les habilitats visuals. D’aquesta manera, aconseguim un millor rendiment molt més elevat amb menys esforç i evitem futures complicacions.

En el cas dels més petits, la teràpia visual és una ajuda per tal de corregir problemes de visió i fatiga visual que poden obstaculitzar el seu procés d’aprenentatge a l’escola. A través de la realització d’exercicis de diferent dificultat, treballem per tal d’aconseguir que les habilitats visuals s’integrin de manera que puguin  fer les activitats diàries quotidianes sense esforços ni dificultats.

Avui us presentem un parell d’exercicis que realitzem per tractar una ambliopia o ull gandul per estrabisme. Una de les conseqüències de l’estrabisme és l’ull gandul (o ambliopia). En aquests casos els ulls estan desviats apuntant cada un a una direcció diferent provocant que el cervell del nen s’adapti i suprimeixi la visió d’un dels dos ulls per evitar veure-hi doble. És per això que l’ull es “torna gandul”, a causa del fet d’utilitzar-lo cada vegada menys.

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones