7 consells sobre lents de contacte

Utilitzes lents de contacte? És indispensable fer-ne un bon ús i un bon manteniment per tal que la seva vida útil sigui òptima. Apunta’t bé aquests consells!

  1. Si al posar-te les lents de contacte notes alguna molèstia, retira la lent i mira si té alguna alteració o te l’has col·locat del revés. Si les molèsties segueixen, no te les posis i vine a veure’ns a l’òptica.
  2. No et posis mai una lent de contacte que tingui una ruptura, per petita que sigui. Les ruptures a les lents poden provocar lesions molt importants a l’ull.
  3. Si utilitzes les lents més temps del compte o has estat en ambients molt secs (aire condicionat o calefacció) pot ser que al retirar-les notis molèsties. Humiteja els ulls amb llàgrimes artificials uns minuts abans de treure’t les lents. Si la situació es repeteix amb molta freqüència, fes-nos una visita.
  4. Si veus “aureoles” quan portes les lents pot significar que estan brutes o seques. Normalment desapareixen després d’uns quants parpellejos, si segueixen, podria significar que les lents estan deteriorades i s’haurien de canviar.
  5. No dormis amb les lents posades ja que la teva salut ocular se’n pot veure afectada amb lesions a la còrnia i fins i tot pot impossibilitar l’ús de lents en un futur.
  6. Si et cau una lent a terra, quedarà immediatament contaminada i per tant, no la podràs utilitzar de nou fins que l’hagis netejat de manera adequada.
  7. No canviïs mai el sistema de manteniment que se t’ha indicat. Si ho vols fer, consulta’ns sempre abans de procedir.

✌ #ConsellFrancolí

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones