7 consells sobre lents de contacte

Utilitzes lents de contacte? És indispensable fer-ne un bon ús i un bon manteniment per tal que la seva vida útil sigui òptima. Apunta’t bé aquests consells!

  1. Si al posar-te les lents de contacte notes alguna molèstia, retira la lent i mira si té alguna alteració o te l’has col·locat del revés. Si les molèsties segueixen, no te les posis i vine a veure’ns a l’òptica.
  2. No et posis mai una lent de contacte que tingui una ruptura, per petita que sigui. Les ruptures a les lents poden provocar lesions molt importants a l’ull.
  3. Si utilitzes les lents més temps del compte o has estat en ambients molt secs (aire condicionat o calefacció) pot ser que al retirar-les notis molèsties. Humiteja els ulls amb llàgrimes artificials uns minuts abans de treure’t les lents. Si la situació es repeteix amb molta freqüència, fes-nos una visita.
  4. Si veus “aureoles” quan portes les lents pot significar que estan brutes o seques. Normalment desapareixen després d’uns quants parpellejos, si segueixen, podria significar que les lents estan deteriorades i s’haurien de canviar.
  5. No dormis amb les lents posades ja que la teva salut ocular se’n pot veure afectada amb lesions a la còrnia i fins i tot pot impossibilitar l’ús de lents en un futur.
  6. Si et cau una lent a terra, quedarà immediatament contaminada i per tant, no la podràs utilitzar de nou fins que l’hagis netejat de manera adequada.
  7. No canviïs mai el sistema de manteniment que se t’ha indicat. Si ho vols fer, consulta’ns sempre abans de procedir.

✌ #ConsellFrancolí

Ressenyes dels nostres clients

Pep Miras
Pep Miras
2023-03-29
Atenció al client excelent!!! Professionalitat i honestedat, en el meu cas,al cumplir amb la garantía i vetllar pels mes interessos.
Cristina Prat
Cristina Prat
2023-01-24
Feia temps que tenia problemes amb les lents i a l'anterior òptica no m'ajudaven. Elles em van fer un estudi i assessorament súper complet i exhaustiu i ara estic súper contenta!!! També hem equipat el meu bebe amb ulleres de sol, tenen molta oferta! Un 10!
Christian Caruk
Christian Caruk
2022-06-24
Amb Anna, Ma Carme, Judit... nomes tens que escullir la ullera que mes te vagi be, per la resta Ho faram de maravella.
raquel valien
raquel valien
2022-04-19
Equip eficient i professional que t’assessora en escollir les ulleres perfectes per a tu i en la cura de la teva visió.
cris Gutierrez
cris Gutierrez
2021-11-18
Professionalitat exel.lent.
silvia anfruns
silvia anfruns
2021-06-08
Una atenció immillorable, bon servei, bona qualitat, bons professionals. No pots demanar més. Són excel·lents!
Guillem Pallarols Muñoz
Guillem Pallarols Muñoz
2021-03-11
Genial! Molt amables, molt professionals i molt bon preu.
Ramon juvanteny Verges
Ramon juvanteny Verges
2020-06-22
Botiga moderna, acollidora i amb personal altament qualificat.