Solucions Professionals Optometria pediàtrica

A Federòptics Francolí oferim el servei d’optometria pediàtrica destinat específicament als més petits i joves. És durant la infància quan es desenvolupa la visió  i per això és tan important fer revisions periòdiques per tal d’evitar futurs problemes tant visuals com de rendiment.

La primera revisió es pot fer abans de l’any si es detecten desviacions o hi ha antecedents familiars. D’aquesta manera és molt més senzill detectar ambliopies (ull gandul) i/o estrabismes i poder-los treballar amb teràpia visual.

En infants, és recomanable fer revisions periòdiques anuals per detectar a temps possibles problemes i/o anomalies visuals. Un control molt important és abans de l’inici de la lecto-escriptura per tal de veure si el sistema visual és completament madur per començar amb tasques més complexes.

L’equip de Federòptics Francolí ajudem als més petits en el procés de diagnòstic i els assessorem, amb l’ajuda dels pares, per escollir la lent adequada i la millor muntura. En nens s’han de tenir en compte paràmetres com la lleugeresa i resistència de la muntura i el vidre i també la comoditat i flexibilitat de la ullera, és per això que treballem amb les millors marques d’ulleres per a públic infantil.

L’augment de la miopia en la població més jove és un fet sobretot des que s’ha incrementat l’ús de pantalles i reduït el temps a l’aire lliure. Per això també oferim el servei de control de miopia. Diferents estudis professionals a escala mundial han analitzat i continuen treballant per trobar diferents tractaments per a ALENTIR LA PROGRESSIÓ DE LA MIOPIA. Una miopia de -1.00D o superior pot arribar a ser molt limitant.

Els tractaments que es poden portar a terme actualment són:

A l’òptica fem exàmens específics enfocats a detectar petites miopies que poden ser un risc i així poder controlar-les des del principi.


Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones