Solucions Professionals Contactologia

Federòptics Francolí t’ofereix diferents solucions per a l’adaptació personalitzada de lents de contacte que ens permet escollir el tipus de lent i el material ideals per a cada persona i així evitar futures intoleràncies.

Existeixen solucions en contactologia per a corregir la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o la vista cansada entre d’altres. Adaptem tota mena de lents de contacte.

Oferim solucions a mida per tal d’adaptar les lents de contacte a aquelles persones amb requeriments especials, ja sigui per la forma del seu ull o per la intolerància a algun material que els impedeix aconseguir una bona visió amb una lent de contacte convencional.

També oferim el servei de control de miopia. Diferents estudis professionals a escala mundial han analitzat i continuen treballant per trobar diferents tractaments per a ALENTIR LA PROGRESSIÓ DE LA MIOPIA. Una miopia de -1.00D o superior pot arribar a ser molt limitant.

Els tractaments que es poden portar a terme actualment són:

A l’òptica fem exàmens específics enfocats a detectar petites miopies que poden ser un risc i així poder controlar-les des del principi.

contactologia francoli 1

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones