Solucions Professionals Retinografia

L’Exploració fotogràfica de la retina és un mètode senzill i innocu per poder descartar les principals malalties de la retina. No substitueix una exploració i un diagnòstic complet realitzat per un oftalmòleg, però és un sistema que ha demostrat la seva eficàcia per la detecció i el diagnòstic precoç de les principals causes de ceguesa al nostre país.

OPTretina és la primera xarxa d’òptics optometristes per la prevenció de la ceguesa, que realitza fotografies del fons de l’ull. Això ens permet aconseguir un diagnòstic ràpid i econòmic de les principals malalties de la retina. Un oftalmòleg expert en retina avalua les imatges i emet un informe sobre l’estat de la retina.

varios-logos

El 80% de les cegueses són evitables i una detecció precoç pot salvar la teva visió. Per assegurar que no pateixes cap problema a la retina, especialment si ets major de 40 anys, fumador, diabètic, hipertens o tens algun familiar que hagi patit de glaucoma o DMAE, fes-te una retinografia. A Federòptics Francolí podem fer una exploració completa dels ulls amb el nostre retinògraf i en 24 hores disposem del resultat de l’estat de la teva retina. La prova ens permetrà diagnosticar qualsevol de les  patologies associades a la retina:


Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones