Solucions Professionals Esport

Avui dia són moltes les persones que practiquen algun esport. De la mateixa manera que s’utilitza roba, calçat específic i cascos o altres elements de protecció, cal protegir els ulls, una de les zones més vulnerables del nostre cos i que requereix més protecció.

Els accidents oculars creixen dia a dia degut a la creixent popularitat dels esports “extrems” i d’alt nivell que requereixen més eficiència, precisió i protecció. Per altra banda, els nens són els més propensos a tenir aquest tipus d’accidents a causa del menor desenvolupament de les seves capacitats físiques com la coordinació, l’equilibri, el temps de reacció o la sensació de perill.

Per tant, per evitar lesions oculars, tant de l’ull com de l’òrbita ocular, cal fer servir ulleres amb característiques especials per garantir la protecció a l’hora de practicar esport. Federòptics Francolí patrocina i col∙labora amb clubs esportius com el Tennis Taula Torelló, Club Futbol Torelló, Tennis Torelló, Club Bàsquet Torelló entre d’altres.

logos-2

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones