Solucions Professionals Teràpia Visual

La teràpia visual és un tractament optomètric que es basa en un programa d’exercicis visuals específics i totalment personalitzats. L’objectiu d’aquesta teràpia és la de corregir dèficits del sistema visual i optimitzar i potenciar les habilitats visuals. D’aquesta manera, aconseguim un rendiment molt més elevat amb menys esforç i evitem futures complicacions.

A Federòptics Francolí oferim el servei de teràpia visual tant per a nens com per adults. A través de la realització d’exercicis de diferent dificultat, treballem per tal d’aconseguir que les habilitats visuals s’integrin de manera que el pacient les pugui portar a terme sense cap mena d’esforç i utilitzar-les a la seva vida diària.

En el cas dels més petits, la teràpia visual és una ajuda per tal de corregir problemes de visió i fatiga ocular que poden obstaculitzar el seu procés d’aprenentatge a l’escola. En adults, es pot treballar sempre que existeixi una simptomatologia molt clara i molta disponibilitat i motivació.

Alguns dels problemes del sistema visual que es poden corregir a través de la teràpia visual són:

L’equip de Federòptics Francolí compta amb especialistes en teràpia visual per tal de poder ajudar a les persones que pateixin alguna d’aquestes dificultats.

Terapia visual1

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones