Com detectar problemes de visió en els nens?

La visió és essencial per al desenvolupament i aprenentatge dels més petits. Per aquesta raó, és important detectar qualsevol problema visual com més aviat millor. Si no es detecten a temps, els problemes visuals poden afectar negativament el rendiment acadèmic i la qualitat de vida dels infants. Saps com detectar dificultats visuals en els nens? Et deixem uns quants punts a tenir en compte a l’hora de detectar problemes visuals:

  • Observa el seu comportament: Observa si els menuts es freguen els ulls amb freqüència, tanquen els ulls o s’acosten massa a la televisió o als llibres, ja que poden ser signes de problemes visuals.
  • Para atenció als problemes de lectura: Si els nens tenen dificultats per llegir o per seguir una línia de text, pot ser un senyal d’un problema visual. També presta atenció a si els nens salten o ometen paraules, es perden a la pàgina o confonen lletres i paraules.
  • Observa els problemes de coordinació: Si els petits tenen problemes per atrapar una pilota o per caminar sense ensopegar, pot ser un senyal d’un problema visual. També tingues en compte si els nens tenen problemes per jutjar distàncies o per fer tasques que requereixen coordinació visual.
  • Fes exàmens visuals regulars: És important fer exàmens visuals regulars per detectar qualsevol problema visual. Els exàmens visuals poden detectar problemes com ara la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme.
  • Parla amb ells: Si ja saben parlar, pregunta’ls si tenen dificultats per veure, si hi veuen doble o si tenen mals de cap freqüents.
  • Para atenció a la història familiar: Els problemes visuals poden ser hereditaris, per la qual cosa és important tenir en compte la història familiar. Si algú a la família té problemes visuals, els nens poden tenir més risc de tenir problemes similars.

És important recordar que la detecció primerenca dels problemes visuals en els nens és essencial per al seu desenvolupament i l’aprenentatge. Si detectes algun problema visual, vine a veure’ns per obtenir un diagnòstic precís i un tractament adequat.

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,7 -
(15 opiniones)


Ver más opiniones