Llum blava

Saps que tots els dispositius LED emeten la coneguda com a “llum blava”? I que pots protegir els teus ulls d’aquesta radiació?

La radiació blava té els seus beneficis si és natural, però és perillosa si és artificial i s’abusa d’ella perquè és perjudicial per a la retina. En el nostre dia a dia estem envoltats de radiació de llum blava (la que genera un telèfon mòbil, una televisió, un ordinador, una tauleta, etc.) i com més evoluciona la societat a més radiació d’aquest tipus estem exposats. Aquesta sobreexposició és perillosa i ens pot afectar provocant irritació ocular, ulls cansats, pesadesa, alteració del son, migranya, estrès visual i el que és més important, pot produir danys irreversibles, ja que és un factor de risc de malalties degeneratives de la retina.

Per prevenir aquest mal estar ocular o bé per alleugerir-lo si ja noteu certs símptomes, és molt important que deixeu descansar la vista. Podeu relaxar-la mitjançant diferents exercicis com el fet de retirar els ulls de la pantalla i mirar a un punt llunyà durant 3 minuts aproximadament o parpellejar de manera més lenta per tal d’hidratar els ulls.

També és molt recomanable l’ús d’ulleres amb vidres tractats per filtrar la radiació blava que ens ajudaran a reduir l’estrès visual i ens oferiran una visió més còmode i relaxada. Aquest tractament es pot aplicar a vidres d’ulleres graduades i a vidres sense graduar i és apte tant per a nens (que cada cop passen més temps davant de pantalles) com per a adults. Aquest tipus de vidre ajuda a crear un escut contra aquesta radiació i d’aquesta manera protegim els nostres ulls de la penetració directa d’aquesta llum i els ajudem a estar més relaxats i sobretot, protegits.

Vine a l’òptica i t’assessorarem!

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones