Cas Particular: Retines Sanes

L’Exploració fotogràfica de la retina és un mètode senzill i innocu per poder descartar les principals malalties de la zona macular (zona central de la retina). No substitueix una exploració i un diagnòstic complet realitzat per un oftalmòleg, però és un sistema que ha demostrat la seva eficàcia per la detecció i el diagnòstic precoç de les principals causes de ceguesa al nostre país.

 

Avui us presentem la retina de l’ull dret i de l’ull esquerra d’una pacient que va venir fa uns dies per fer-se una revisió rutinària. Vàrem enviar les imatges a Optretina i ens van retornar un informe on ens deien que tot era CORRECTE. Ells valoren arbre vascular (artèries i venes), màcula (punt de màxima visió de l’ull) i nervi òptic (el nervi que ens envia les imatges al cervell), també busquen indicis de malalties sistèmiques que es manifesten a la retina com: diabetis, hipertensió arterial ……

Creiem que la valoració via telemedicina és molt interessant i dóna un plus a la revisió optomètrica que realitzem a l’òptica. Més endavant us posarem exemples de retines on vàrem detectar patologies gràcies a aquests sistema.

Ressenyes dels nostres clients

Pep Miras
Pep Miras
2023-03-29
Atenció al client excelent!!! Professionalitat i honestedat, en el meu cas,al cumplir amb la garantía i vetllar pels mes interessos.
Cristina Prat
Cristina Prat
2023-01-24
Feia temps que tenia problemes amb les lents i a l'anterior òptica no m'ajudaven. Elles em van fer un estudi i assessorament súper complet i exhaustiu i ara estic súper contenta!!! També hem equipat el meu bebe amb ulleres de sol, tenen molta oferta! Un 10!
Christian Caruk
Christian Caruk
2022-06-24
Amb Anna, Ma Carme, Judit... nomes tens que escullir la ullera que mes te vagi be, per la resta Ho faram de maravella.
raquel valien
raquel valien
2022-04-19
Equip eficient i professional que t’assessora en escollir les ulleres perfectes per a tu i en la cura de la teva visió.
cris Gutierrez
cris Gutierrez
2021-11-18
Professionalitat exel.lent.
silvia anfruns
silvia anfruns
2021-06-08
Una atenció immillorable, bon servei, bona qualitat, bons professionals. No pots demanar més. Són excel·lents!
Guillem Pallarols Muñoz
Guillem Pallarols Muñoz
2021-03-11
Genial! Molt amables, molt professionals i molt bon preu.
Ramon juvanteny Verges
Ramon juvanteny Verges
2020-06-22
Botiga moderna, acollidora i amb personal altament qualificat.