Cas Particular: Retines Sanes

L’Exploració fotogràfica de la retina és un mètode senzill i innocu per poder descartar les principals malalties de la zona macular (zona central de la retina). No substitueix una exploració i un diagnòstic complet realitzat per un oftalmòleg, però és un sistema que ha demostrat la seva eficàcia per la detecció i el diagnòstic precoç de les principals causes de ceguesa al nostre país.

 

Avui us presentem la retina de l’ull dret i de l’ull esquerra d’una pacient que va venir fa uns dies per fer-se una revisió rutinària. Vàrem enviar les imatges a Optretina i ens van retornar un informe on ens deien que tot era CORRECTE. Ells valoren arbre vascular (artèries i venes), màcula (punt de màxima visió de l’ull) i nervi òptic (el nervi que ens envia les imatges al cervell), també busquen indicis de malalties sistèmiques que es manifesten a la retina com: diabetis, hipertensió arterial ……

Creiem que la valoració via telemedicina és molt interessant i dóna un plus a la revisió optomètrica que realitzem a l’òptica. Més endavant us posarem exemples de retines on vàrem detectar patologies gràcies a aquests sistema.

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,8 -
(24 opiniones)


Ver más opiniones