Ulleres de sol per a aquest estiu: com triar les més adequades?

Ja gairebé tenim l’estiu aquí i amb ell arriben els dies assolellats i calorosos que fan que sigui imprescindible tenir unes bones ulleres de sol. Però, com triar les més adequades per a tu? En aquest article, et donarem alguns consells perquè puguis trobar les ulleres de sol perfectes i gaudeixis al màxim de l’estiu.

Per què és important fer servir ulleres de sol?

Abans d’entrar en detalls sobre com triar les ulleres de sol adequades, és important entendre per què és important fer-les servir. Les ulleres de sol no només protegeixen dels raigs UV nocius del sol, sinó que també poden ajudar a evitar mals de cap i fatiga ocular. A més, utilitzar ulleres de sol també pot ajudar a prevenir problemes de salut a llarg termini, com ara cataractes o degeneració macular.

Com triar les ulleres de sol adequades?

  • Protecció UV: la protecció UV és el factor més important a tenir en compte a l’hora d’escollir unes ulleres de sol. Assegura’t que les ulleres tinguin una protecció del 100% contra els raigs UVA i UVB.
  • Forma de la cara: una altra consideració important a l’hora de triar unes ulleres de sol és la forma de la cara. Diferents formes de cara es veuen millor amb diferents formes d’ulleres. Per exemple, si tens una cara rodona, és possible que les ulleres quadrades o rectangulars quedin millor amb les teves característiques facials.
  • Grandària: la mida de les ulleres és un altre factor a considerar. Assegura’t que les ulleres siguin prou grans per cobrir tota la teva àrea dels ulls i protegir-los adequadament.
  • Lents polaritzades: les lents polaritzades poden ajudar a reduir l’enlluernament i millorar la claredat de visió en condicions de llum brillant. Si saps que passaràs molt de temps a l’aigua o en un ambient molt brillant, les lents polaritzades són una bona opció.
  • Color de les lents: el color de les lents també és important, ja que pot afectar la manera com perceps els colors i el contrast. Per exemple, les lents de color gris o marró són bones opcions per a la majoria de les activitats exteriors, mentre que les lents grogues o taronges poden ser útils en condicions de poca llum.

Consells addicionals per cuidar les ulleres de sol

Quan hagis triat les ulleres de sol adequades, és important cuidar-les adequadament perquè durin molt de temps. Aquí tens alguns consells per ajudar-te a cuidar les ulleres de sol:

  • Fes servir un estoig per guardar-les quan no les estiguis fent servir.
  • Neteja les ulleres regularment amb un drap suau o un mocador de microfibra per eliminar la pols i la brutícia de les lents i la muntura.
  • Evita col·locar les ulleres de sol a sobre el cap ja que la muntura es pot deformar amb el temps. A més, hi ha el risc que caiguin i es trenquin.

En resum, les ulleres de sol són importantíssimes per protegir els ulls del sol durant l’estiu. Quan n’hagis d’escollir unes de noves, assegura’t de triar lents que ofereixin protecció contra els raigs UV, considera la mida de la muntura i opta per lents polaritzades si passes molt de temps a l’aire lliure. I no t’oblidis de netejar-les adequadament per mantenir-les en bon estat durant molt de temps. Recorda que a l’òptica disposem d’una àmplia gamma de models de sol i t’ajudarem a escollir el que millor s’adapti a tu i a les teves necessitats. Gaudeix de l´estiu amb estil i protecció!

Altres promocions disponibles

Opiniones de nuestros clientes

4,7 -
(15 opiniones)


Ver más opiniones